iwiw meghívó


Az iwiw-re történő bejelentkezés nagyon sok munkahelyen problémát jelent, mert a vezetők letiltják az iwiw elérést. Erre néhány megoldás.Nagyon sokan próbálnak bejelentkezni, az iwiw közösségi porátra munkahelyükről sikertelenül. Ennek oka, hogy a munkahelyen blokkolják a portál elérését, hogy a munkaidőt a munkavállalók minél hatékonyabban töltsék ki. Ennek kikerülésére vannak lehetőségek, de ez lehetőséget ad arra is, hogy a jóhiszemű felhasználók jelszavait begyűjtsék bizonyos oldalak rossz-szándékú üzemeltetői.Ahol ne próbálkozzunkBár én nem próbáltam ki de az alább linkelt oldal semmire nem reagál, ha a bejelentkezéssel próbálkozok. Ebből arra következtetek, hogy miután beírnám a felhasználói név / jelszó párosomat, az oldal üzemeltetői azzal vissza élnének.


http://wiw.xdl.hu/


Külön növeli a veszélyességi faktort, hogy az oldal nagyon hasonlít az eredeti iwiw oldalára. Az ilyen oldalakkal nagyon vigyázzunk, mert nagyon csekély mértékben feltételezhető, hogy segíteni fog a bejelentkezésben.Mit tehetünk


Ami megoldás lehet, és nem kell attól tartanunk, hogy jelszavunkat ellopják, az az anonymizer oldalak használata. Itt az történik, hogy egy ilyen oldalon keresztül jelentkezünk az iwiw-re, amit nem valószínű, hogy blokkoltak.

Kattintsunk erre a linkre: https://sslunblock.com/

Majd a site URL mezőbe írjuk a www.iwiw.com címet.

És itt írjuk be az azonosításhoz szükséges adatainkat és ezután menni fog az iwiw.IWIW Belépés
 E-mail: 
 Jelszó: